Skip to main content

ArNovio.nl voor websitebouw en webtekstcorrectie


Websitebouw

Sinds 1999 houd ik me bezig met het bouwen van websites. Eerst voor mezelf om te ontdekken of het wel iets voor mij zou zijn. "Arnoweb - voor Biljart en Fun" was mijn eerste website, gebouwd in het Frames-systeem. Die techniek is al lang achterhaald en zeer slecht voor je SEO (Search Engine Optimization). Daarom heb ik deze website later omgebouwd naar een ander systeem en ondergebracht bij mijn nieuwe domein ArNovio.nl.

Ik bouwde mijn volgende website in het Content Management System "Joomla!" voor onze biljartvereniging 't Zwaantje te Rijkevoort. Dat was een geheel nieuwe ervaring en zeer leerzaam voor mij.

De website van KNBB-Nijmegen is in mijn beheer geweest van 2013 t/m 03-11-2017. Deze is door mijn voorganger gebouwd in het Content Management System "CMSMS" en vervolgens door mij de laatste jaren doorlopend geoptimaliseerd en aangepast naar behoefte.
Het beheer is teruggegeven aan het Districtsbestuur van KNBB-Nijmegen.

Intussen heb ik deze website (ArNovio.nl, waar je nu naar kijkt) gebouwd in het eenvoudige maar zeer handige programma "GetSimple". De naam zegt het al en ik streef er dan ook naar zo weinig mogelijk ballast in mijn projecten te hebben. "Teveel" betekent immers niets anders dan "teveel". Er zit dan ook geen database in, omdat ik die domweg niet nodig heb. Lekker simpel dus.


Mijn websites

Reeds beëindigde websites:

Mijn andere zelfgebouwde website:
ArnoWeb - voor Biljart en Fun (1999-2015)

N.B.: Deze website is nog wel te bezichtigen in het InternetWebArchief via de link:
https://web.archive.org/web/*/www.arnoweb.arnovio.nl


Door mij gebouwd en in mijn beheer voor Biljartvereniging 't Zwaantje te Rijkevoort (NBr):
BV 't Zwaantje (2009-2015)

N.B.: Deze website is nog wel te bezichtigen in het InternetWebArchief via de link:
https://web.archive.org/web/*/bvtzwaantje.nl

Let op: Klik daarin wel op een momentopname van vóór 2015, want de domeinnaam "bvtzwaantje.nl" is inmiddels overgenomen door een schoenenshop.


Nuttige websites

Enkele voor mij zeer nuttige websites met gereedschappen voor het testen en verbeteren van mijn projecten:

Zeer aan te raden voor heel veel uren leerplezier. Laat je maar verrassen en verbazen.

Naar boven Δ